Meny Stäng


Verpan är producenter av några av Verner Pantons mest populära och originella lampor. 
Panton var hängiven till sina visioner och idéer och chockade omgivningen med sitt kreativa språk när han lanserade lampor på 60- och 70-talet. Placera en av Pantons moderna klassiker i ett rum och du kan förvandla hela rummet, även om lampan är släckt!


Grupa är en designstudio som tillverkar kvalitativa, handgjorde designprodukter. De har varit framgångsrika och prisbelönta i ett decennium, men år 2012 bestämde de sig för att skapa ett eget varumärke, Grupa products. Deras idé var att vara med produkten i varje steg, från ritning till färdig produkt ut till kund. Detta gör att de kan garantera mycket hög kvalitet.Grupa products är ett resultat av vad som inspirerar dess designers – innovativ design, minimalism, funktionalitet och flexibilitet. Grupas produkter är väldigt populära och de är väldigt stolta över att vara en del av folks vardag. I bostäder, på hotell, barer och kontor.

Martinelli Luce är ett varumärke av Elio Martinelli som grundades 1950 med en tanke om att designa och skapa belysning som kan användas i kommersiella ytor som skulle ta hand om produkterna under lång tid. Åren gick och snart fick Martinelli Luce uppmärksamhet genom tävlingar och priser. Idag har de ett uppdaterat och moderniserat sortiment som passar i kommersiella som privata platser!

Studio Italia Design har varit en av ledande formgivare och tillverkare av moderna lampor sedan början av 1950. I Venedig i Italien är lamporna av högsta kvalitet och designstandarder och har den prestigefyllda och åtråvärda etiketten: “Made in Italy.” De använder bara de bästa materialen, såsom munblåsta glas framställda i Murano, som därefter kombineras med rostfritt stål, mässing och aluminium accenter i en lång rad olika variationer.
De utvecklar skräddarsydda kreationer på löpande band, vilka representerar en idealisk blandning av kvalitet, form, funktion och state-of-the-art teknik. På grund av dessa kvaliteter är de alltid tillgängliga för världsberömda arkitekter, ingenjörer och formgivare.